Calix Autolämpöratkaisut

Lämpimällä moottorilla heti liikenteeseen

Calixilla on valikoima Comfort Kit-järjestelmiä sinulle, joka toivot lämmintä moottoria ja sisätilaa sekä jäättömiä ikkunoita! Comfort Kit-järjestelmät sisältävät kaikki tarpeelliset tuotteet, ainoastaan automallikohtainen moottorinlämmitin pitää tilata erikseen! Vesitilaan asennettava, automallikohtainen moottorinlämmitin on yleensä paras sekä tehokkain vaihtoehto. Calixilla on tarkkaan mietitty ratkaisu jokaiseen moottorimalliin. Yleismalliset säteilylämmittimet eivät yllä samalle tasolle.

Sisätilanlämmittimellä huurut historiaan

Calix Slim Line-sisätilanlämmittimissä on ainutlaatuinen tukijalka ja seinäkiinnitys jotka sisältyvät pakettiin. Malleja on useita eri tehoilla! Seinäkiinnityksen avulla voit säätää lämmittimen kulmaa jopa 30 °, joten voit helposti vaikuttaa lämpimän ilman virtaukseen! Oikealla puhalluskulmalla saat sisätilat lämpenemään ja jäättömät ikkunat entistä nopeammin.

Lämmittimet toimitetaan ainutlaatuisella Safety strap –turvahihnalla, joka yhdessä tukijalan kanssa varmistaa aina turvallisen kiinnityksen myös mahdollisen onnettomuuden sattuessa.

Kaikki Slim Line -mallit säätävät automaattisesti puhalluksen tehon auton sisälämpötilan mukaan. Calix Slim Line täyttää kaikki sähköturvallisuuden lakivaatimukset ja normit. Tämän lisäksi kaikki Calix Slim Line -tuotteet ovat S-merkittyjä.

Akkulaturilla aina täysi akku

Calix-akkuvaraajapaketti kaapelointeineen pitää autosi akun kunnossa. Uudet, elektronisilla järjestelmillä varustetut autot vaativat akulta huippulatausta varsinkin lyhyillä ajomatkoilla.

Pistoke parkkipaikalla pistorasiaan ja älykäs, elektroninen varaaja huolehtii, että akku on täydessä toimintavalmiudessa, kun seuraavan kerran olet lähdössä. Akun varauksen ylläpitämisen lisäksi Calix-akkulaturia voidaan käyttää virtalähteenä ja tyhjentyneiden akkujen lataukseen.

Kestävä ja laadukas liitäntäjohto

Calixin liitäntäjohtoja on useissa pituuksissa. Liitäntäjohdot on valmistettu kumiseoksesta jotta johdot pysyvät taipuisina myös kovissa pakkasissa Helppokäyttöinen pistoke on muotoiltu sinulle mahdollisimman käytännölliseksi jotta se on helppo kiinnittää myös hämärässä ja pakkasessa automaattisesti oikein.

Lue lisää osoitteesta http://autolampo.fi/

Pispalan Autot Oy

Avoinna ark. klo 8 - 17

03 - 3450 433

huolto@pispalanautot.fi

Sellukatu 17, 33400 Tampere