Tuotteet

Bosch on suurimpia autonosien toimittajia autotehtaille ympäri maailman. Samaa taattua laatua Bosch toimittaa myös vapaalle varaosakaupalle. Täten voimme taata korkealaatuiset tuotteet, joihin voi luottaa.

Mitä vaadit autolämmöltäsi? Calixin autolämpötuotteita on helppo käyttää, ja autosi on lämmin ja huurteeton lähdössä. Pohjoismaissa valmistetut tuotteet pienentävät myös pakokaasupäästöjä, ja tuotteille annetaan 3 vuoden takuu.

ZF Sachs on yksi maailman johtavista voimansiirto- ja vaimennusosien valmistajista ja mm. euroopan johtava kytkinosien valmistaja. Useimmat suurista ajoneuvovalmistajista luottavat ZF Sachs -laatuun sekä tuotannossa että jälkimarkkinoilla.

Thule -vetokoukulla kuljetat asuntovaunun, peräkärryn tai trailerin mukanasi haastavillakin reiteillä sujuvasti, vaivattomasti ja turvallisesti – mukavasti.

Valeo on yksi maailman suurimpia autoalan tuotteiden valmistajia. Valeo on keskittynyt täysin henkilö- ja kuorma-autojen komponenttien muotoiluun, valmistamiseen ja myyntiin sekä erityisesti kehittämään niiden sähköosia.

Luotamme alkuperäisvalmistajien tunnettuihin ja arvostettuihin merkkituotteisiin, koska merkkivaraosa on varma ja luotettava valinta.

VARTA-akku on tae ylivoimaisesta tehosta autoon kuin autoon. Korkeiden laatustandardien ja uusien innovaatioiden ansiosta VARTA on noussut maailman johtavaksi akkuvalmistajaksi.

Pispalan Autot Oy

Avoinna ark. klo 8 - 17

03 - 3450 433

huolto@pispalanautot.fi

Sellukatu 17, 33400 Tampere