Dräger alkolukot ja -testerit

Jo vuosien ajan Drägerin alkometrit ja huumeseulontalaitteet ovat tukeneet poliisia päihteiden käytön tunnistamisessa, riitatilanteiden välttämisessä ja oikeuskelpoisten todisteiden hankinnassa. Tiukka laadunvalvonta varmistaa, että seulontalaitteiden antamat tulokset ovat luotettavia. Alkolukko auttaa ajokunnon arvioinnissa – myös muita kuin rattijuopumukseen syyllistyneitä. Drägerin alkometrit ja huumeseulontalaitteet voivat myös vähentää päihteiden käytöstä aiheutuvia henkilö- ja materiaalivahinkoja työpaikalla.

Drägerin laitteet toimivat noninvasiivisesti mittaamalla alkoholin uloshengitysilmasta tai huumausaineet syljestä. Siksi ne ovat hygieenisiä, helppokäyttöisiä ja heti käyttövalmiita.

Alkolukko

Alkoholin mittaukseen perustuva alkolukko on hygieeninen käyttää ja toimii yhtä hyvin -40 °C:n pakkasessa kuin +85 °C:n lämmössä. Laitetta ei voi manipuloida, ja kaikki tärkeät tapahtumat tallentuvat tietolokiin.

Alkometrit

Drägerin alkometrit ovat luotettavia, nopeita, hygieenisiä ja helppokäyttöisiä. Laitteissa on myös mahdollisuus mittausten dokumentointiin.

Pispalan Autot Oy

Avoinna ark. klo 8 - 17

03 - 3450 433

huolto@pispalanautot.fi

Sellukatu 17, 33400 Tampere