sl-bosch

sl-3v

sl-thule

sl-sachs

sl-varta

sl-bilstein

sl-calix

sl-valeo

Määräaikaishuolto

maaraaikaishuolto2Huollamme autosi autonvalmistajan huolto-ohjelman mukaisesti valmistajan hyväksymiä varaosia ja aineita käyttäen, jolloin auton merkkitakuu säilyy. Käytämme huolloissa aina ajankohtaisia laitteistoja sekä ohjelmia, joissa uusienkin autojen vianmääritys ja korjaus onnistuu varmasti.

Ilmastointihuolto

IlmastointihuoltoHuoltamalla autosi ilmastoinnin varmistat, että ilmastointi toimii moitteettomasti myös kesähelteillä, eikä käyttö kuormita ympäristöä tarpeettomasti. Auton ilmastointihuolto on merkkisuositusten mukaan hyvä tehdä kahden vuoden välein. Ilmastointihuolto on tärkeä osa auton huoltoa, koska tiivistynyt kosteus ja kylmäaineen vähäinen määrä heikentävät tehoa ja saattavat jopa vaurioittaa sitä.

Katsastuspalvelut

maaraaikaishuolto2Tarkastamme autosi katsastuskelpoisuuden huollon yhteydessä tai erikseen. Tarvittaessa käymme myös katsastamassa autosi puolestasi.

 

Päästömittaukset

PäästömittauksetTeemme päästömittaukset katsastustarkistuksen yhteydessä tai erikseen. Mittaus antaa arvokasta tietoa auton moottorin kunnosta ja auttaa vähentämään ympäristöä kuormittavia päästöjä. Vähentyneet päästöt pienentävät myös polttoaineen kulutusta.

 

Autosähkötyöt

AutosähkötyötAutoihin tulee jatkuvasti lisää elektronisia laitteita. Kun johonkin näistä tulee sähkövika, tarvitaan ammattiapua laitteen korjaamiseksi. Korjaamollamme on sähkövikojen selvittämiseen tarvittavat mittauslaitteet sekä ammattitaitoista ja työhön koulutettua henkilöstöä vikojen korjaamista varten.

 

Diagnostiikka

diagnostiikka2Käytössämme on monipuolinen diagnoosilaitteisto, joka mahdollistaa vaikeampienkin sähkövikojen löytämisen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

 

Vauriokorjaus

vauriokorjaus2Jos autollesi käy vahinko, ota yhteyttä meihin. Teemme kaikkien automerkkien vauriokorjaukset vuosien kokemuksella.

Ohjauskulmien säätö

Ohjauskulmien säätöKäytössämme on nykyaikainen suuntauslaite, joka varmistaa perinteisiä suuntauslaitteita paremmin, että renkaiden ohjauskulmat ovat kunnossa. Ohjauskulmat tulisi säätää etenkin talven jälkeen tai jos renkaisiin on kohdistunut kova isku.

 

Sijaisauto

SijaisautoSijaisauto huollon tai korjauksen ajaksi edullisesti käyttöösi. Muistathan mainita sijaisauton tarpeesta varatessasi huolto- tai korjaustoimenpidettä.

 

Hinauspalvelu

HinauspalveluTarjoamme kaikki hinaus- ja korjauspalvelut, joita voit tien päällä hädässä tarvita. Hinaustilanteissa selvitämme tarvittaessa vakuutuksesi kattavuuden ja mahdollisuuksien mukaan hoidamme kaikki syntyvät kulut suoraan vakuutusyhtiösi kanssa.

 

Pispalan Autot Oy

Avoinna ark. klo 8 - 17

  03 - 3450 433

  Sellukatu 17, 33400 Tampere

Avaa kartta

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

icon